De ondersteunende en therapeutische werking

06 17 08 08 33
Aesculus hippocastanum | www.spagyrieknederland.nl Spagyriek complex & essence | www.spagyrieknederland.nl
Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2022
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.ronaldnieuwenhuizen.nl 06 - 17080833

De ondersteunende en therapeutische werking van de Spagyriek Plantremedies

Wanneer lichaam en geest uit balans zijn kunnen er zowel lichamelijke als geestelijke klachten ontstaan. De Spagyriek zet op natuurlijke wijze het herstel in van de balans tussen lichaam, geest en ziel voor een algeheel welzijn. Spagyriek is een (alchemistische) plantgeneeswijze en is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden gebruikt vanwege hun heilzame effecten, dit zie je terug in allerlei culturen. De hedendaagse Spagyriek van Phylak is ontwikkeld volgens de traditionele procedure van de Dr. Zimpel (1801-1879). De basis van Spagyriek werd al eeuwen eerder gelegd door arts en alchemist Paracelsus (1493-1541). Dr. Naidu Gopalsamy van Phylak Sachsen moderniseerde en verfijnde de Spagyriek zoals wij die tegenwoordig kennen waarin oude kennis verenigd is met de kennis en de technologie van nu. De kern van dit therapeutische systeem zijn de Spagyrische essences die in de loop van het ingenieuze productieproces een groot energiepotentieel ontvangen zonder nadelige toxische stoffen. De Spagyriek verenigt de mogelijkheden van fytotherapie, homeopathie, bloesemremedies en mineralentherapie (zoals celzouten). Maar bovenal vertegenwoordigt het een holistisch systeem. De behandeling met Spagyriek kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens dieper doordringen tot in het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de disbalans in het lichaam. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte en zet ons en ons bewustzijn er toe aan om een nieuw evenwicht op een diper niveau te vinden. Bovendien heeft de mens op dat diepere niveau meer besef van zijn levensdoel en komen er kwaliteiten en bronnen aan de oppervlakte zodat je aandacht aan die levensopdracht kunt schenken. Door het inzetten van Spagyriek kan de mens een staat van harmonie in lichaam, geest en ziel hervinden.

Altijd een op maat gemaakte samenstelling

Er zijn op dit moment 114 moederessences beschikbaar waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn. De essences kunnen namelijk onderling gecombineerd worden en op iedere cliënt (of dier) individueel worden afgestemd. Door de essences te combineren tot een op maat gemaakt complex (samenstelling van verschillende essences) ontstaat een synergie van de individuele middelen. Spagyriek is toe te passen bij acute en chronische klachten en is eveneens bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Spagyriek werkt transformerend en biedt ondersteuning op energetisch niveau en bij bewustzijnsprocessen.

Waar verkrijgbaar

Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke rechtstreeks naar de cliënt verstuurd. Al jaren is er een goede samenwerking met de Spagyriek Apotheek in Marum. Het gebruik van Spagyriek kent in Duitsland en Zwitserland een lange traditie. In Nederland hebben we sinds 2000 ervaringen met deze therapeutische middelen op natuurlijke basis. Vanwege de unieke werking, de zeer positieve resultaten en de brede inzetbaarheid wint de Spagyriek steeds meer terrein onder natuurgeneeskundig therapeuten, consumenten en onder mensen die hun gezondheid op een natuurlijke manier willen ondersteunen. Een lijst van geschoolde therapeuten vind je hier. (Scholing gevolgd via Spagyriek Nederland) Let op: Deze lijst is nog niet compleet, stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie of voor het inplannen van een (online) consult. Hoe wordt Spagyriek bereid en hoe wordt er speciaal voor jou een samenstelling gemaakt? (klik hier) “Je hoeft niet ziek te zijn (geweest) om de waarde van gezondheid te zien.”

De ondersteunende en

therapeutische werking

Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2021
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.spagyrieknederland.nl 06 - 17080833