Spagyriek Verdiepingswebinar™

06 17 08 08 33
Aesculus hippocastanum | www.spagyrieknederland.nl Spagyriek complex & essence | www.spagyrieknederland.nl
Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2022
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.ronaldnieuwenhuizen.nl 06 - 17080833

De Online Spagyriek Verdiepingswebinars™ bestaan per webinar uit 1 bijeenkomst

van 2,5 uur.

Nadat je de opleiding Alchemistische Spagyriek hebt afgerond kun je als Spagyriek Therapeut de Spagyriek Verdiepingsdagen gaan volgen om je nog meer te verdiepen in deze plantremedies. Ook als je in het verleden bij ons de 2-daagse Spagyriek Basismodule™ of de Online Spagyriek Basismodule™ hebt gevolgd kun je eveneens aan de Spagyriek Online Verdiepingswebinars™ deelnemen. Deze online Spagyriek Verdiepingswebinars™ worden georganiseerd door Spagyriek Nederland van Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen te Almere. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring neemt Ronald je mee in de wereld van de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeswijze. Deze online verdiepingswebinars geven je extra tools in de behandeling en ondersteuning van het betreffende thema. In de loop van de tijd zullen meerdere online verdiepingswebinars ontwikkeld worden, welke dienen als bij- en nascholing voor de Spagyriek Therapeut. Ieder Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ bestaat uit een specifiek thema, welke afzonderlijk gevolgd kan worden of d.m.v. een voordelig maandabonnement.

Online Spagyriek Verdiepingswebinar

Data: zie onze agenda (klik hier) Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur Onderstaand een overzicht van de webinars die gegeven zijn. Het aanbod zal t.z.t. uitgebreid worden. Webinar Spagyriek en de laatste ontwikkelingen Webinar Spagyriek en Allergie Webinar Spagyriek en Slaapproblemen Webinar Spagyriek en Burn-out en Depressie Webinar Spagyriek en Bewustwording Webinar Spagyriek en Reumatische aandoeningen Webinar Spagyriek en het Metaboolsyndroom Webinar Spagyriek en de Huid Webinar Spagyriek en Hart- en Vaatziekten Webinar Spagyriek en Ondersteuning van de chakra’s m.b.v. de door Ronald Nieuwenhuizen ontwikkelde chakracomplexen Webinar Spagyriek en Vitalisering en de Matrix van het leven o.b.v. de numerologie Webinar Spagyriek en de DNA-codons ter stimulering van de aminozuren Webinar Spagyriek en het Periodiek Systeem der Elementen (PSE) Webinar Spagyriek en de wervelkolom en het gebit Webinar Spagyriek en Slaap en Bewustzijn Webinar Spagyriek en Spanning en Stress Webinar Spagyriek en Verslavingen Webinar Spagyriek en Depressie Webinar Spagyriek en het mannelijk hormoonsysteem Webinar Spagyriek en het vrouwelijk hormoonsysteem Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een virale infectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een bacteriële infectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een schimmelinfectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een parasitaire infectie Webinar Spagyriek en de I Tjing

De kosten

De kosten per Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ zijn varierend.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de verdiepingswebinars vrijgesteld van btw.

Wie is de cursusleider

Alle modules en verdiepingslessen worden met kennis, bezieling en enthousiasme verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen; ​Ronald is naast gediplomeerd psychodynamisch therapeut al zeer lange tijd verbonden aan de energie van de Meesters van de Witte Broederschap, waarin de energie van Alchemie, Vrijheid en Transformatie verscholen ligt. Ronald is alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, levenscoach, lichtwerker en esotericus. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de alchemistische Spagyriek. Ronald: “Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de alchemistische Spagyriek, zo rond 2002, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Jaren heb ik mij volledig in de Spagyriek verdiept en als voorschrijver van de Spagyriek ben ik deelgenoot van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten. Bij mij ontstond het gevoel dat ik al deze opgedane kennis wilde delen, wat heeft geresulteerd in de beroepsopleiding d.m.v. modules (sinds 2013) alsmede tot de verdiepingslessen."

AANMELDEN voor de Online Spagyriek Verdiepingswebinars™

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij je alvast onder voorbehoud aanmelden voor deze Online Spagyriek Verdiepingswebinars™, stuur ons dan even een mail. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid en onze klachtenregeling m.b.t. scholing van toepassing. .

Spagyriek Verdiepingswebinar™

Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2021
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.spagyrieknederland.nl 06 - 17080833
Het Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ bestaat per webinar uit 1 bijeenkomst van 2,5 uur. Nadat je de opleiding Alchemistische Spagyriek hebt afgerond kun je als Spagyriek Therapeut de Spagyriek Verdiepingsdagen gaan volgen om je nog meer te verdiepen in deze plantremedies. Als je in het verleden bij ons de 2-daagse Spagyriek Basismodule™ of de Online Spagyriek Basismodule™ hebt gevolgd kun je eveneens aan de Spagyriek Online Verdiepingswebinar™ deelnemen. Het Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ zal georganiseerd worden door Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland van Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen te Almere. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de Alchemistische Spagyriek Plantenremedies. Deze online verdiepingswebinars geven je extra tools in de behandeling en ondersteuning van het betreffende thema. In de loop van de tijd zullen meerdere online verdiepingswebinars ontwikkeld worden, welke dienen als bij- en nascholing voor de Spagyriek Therapeut. Iedere Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ bestaat uit een specifiek thema, welke afzonderlijk gevolgd kan worden.

Online Spagyriek Verdiepingswebinar

Data: zie onze agenda (klik hier) Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur Onderstaand een overzicht van de webinars die gegeven zijn en het aanbod zal t.z.t. uitgebreid worden. Webinar Spagyriek en de laatste ontwikkelingen Webinar Spagyriek en Allergie Webinar Spagyriek en Slaapproblemen Webinar Spagyriek en Burn-out en Depressie Webinar Spagyriek en Bewustwording Webinar Spagyriek en Reumatische aandoeningen Webinar Spagyriek en het Metaboolsyndroom Webinar Spagyriek en de Huid Webinar Spagyriek en Hart- en Vaatziekten Webinar Spagyriek en Ondersteuning van de chakra’s m.b.v. de door Ronald Nieuwenhuizen ontwikkelde chakracomplexen Webinar Spagyriek en Vitalisering en de Matrix van het leven o.b.v. de numerologie Webinar Spagyriek en de DNA-codons ter stimulering van de aminozuren Webinar Spagyriek en het Periodiek Systeem der Elementen (PSE) Webinar Spagyriek en de wervelkolom en het gebit Webinar Spagyriek en Slaap en Bewustzijn Webinar Spagyriek en Spanning en Stress Webinar Spagyriek en Verslavingen Webinar Spagyriek en Depressie Webinar Spagyriek en het mannelijk hormoonsysteem Webinar Spagyriek en het vrouwelijk hormoonsysteem Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een virale infectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een bacteriële infectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een schimmelinfectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een parasitaire infectie Webinar Spagyriek en de I Tjing

De kosten

De kosten per Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ zijn varierend.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de verdiepingswebinars vrijgesteld van btw.

Wie is de cursusleider

De Online Spagyriek Opleiding™ (alsmede de Online Spagyriek Verdiepingswebinar™) zal met kennis, bezieling en enthousiasme worden verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen, Alchemist, Spiritueel- en Hypnotherapeut, Natuurgeneeskundig therapeut, Lichtwerker alsmede Esotericus. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de alchemistische spagyriek. Ronald: “Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de Alchemistische Spagyriek, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Jaren heb ik mij volledig in de spagyriek verdiept en als voorschrijver van de spagyriek ben ik deelgenoot van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten.

AANMELDEN voor de Online Spagyriek Verdiepingswebinar™

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij je alvast onder voorbehoud aanmelden voor deze Online Spagyriek Verdiepingswebinar™, stuur ons dan even een mail. Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden en privacy beleid van toepassing (klik hier).