Spirituele wandelcoaching | www.ronaldnieuwenhuizen.nl
06 17 08 08 33
Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2022
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.ronaldnieuwenhuizen.nl 06 - 17080833

Wandelcoaching

In de natuur kom je mooie spirituele 'boodschappen' tegen, Ronald zal je de betekenis vertellen van datgene wat jij op jouw wandeling tegenkomt. Lees hieronder hoe waardevol spirituele wandelcoaching is.

Wandel je (levens)pad om meer vanuit je eigen kern, je zielsmissie én vertrouwen jouw pad te

lopen.

"Wandel je (levens)pad" gebeurt buiten in de natuur; samen met Ronald, voor meer: Inzicht, rust, ontspanning, bewustwording, (zelf)kennis, groei, (zelf)vertrouwen en voor het vinden van antwoorden op levensvragen en vragen die persoonlijk- of werkgerelateerd zijn. Het doel is om te gaan leven vanuit jouw eigen kern voor meer verbintenis met jezelf, met je zielsmissie, voor meer harmonie, balans en plezier op jouw (levens)pad. Dit zal bijdragen aan jouw gehele welzijn. Want iedereen herkent het wel dat je op bepaalde momenten in je leven wat hulp, antwoorden of inzichten kunt gebruiken of misschien wel toe bent aan meer zingeving of zinbeleving. Daarnaast zorgen bepaalde situaties of levensfases soms ook (weer) voor nieuwe hulpvragen. Het is goed om hier dan samen met iemand naar te kijken, naar waar jouw behoefte ligt om daarna weer de leiding over je eigen leven te kunnen nemen maar dan vanuit je eigen kern en vanuit vertrouwen.

Wandelen zet je letterlijk in beweging. De effecten van wandelen zijn algemeen bekend, het heeft

namelijk een gunstig effect:

Op je lichaam en op je mentale gezondheid, je voelt je opgewekter en blijer omdat de stofje serotonine en endorfine vrijkomen welke een positief effect hebben op je stemming, je zelfvertrouwen, je emoties, etc. Gesprekken lopen vaak ook meer ontspannen tijdens een wandeling in de natuur. De kleur groen van de natuur werkt: Kalmerend, harmoniserend, troostend en inspirerend. Groen is ook de kleur van de scheppende energie en de natuur biedt ons evenwicht en heeft een positief effect op ons herstel. De natuur laat ons tijdens de wandeling mooie dingen zien, Ronald zal je de betekenis vertellen van datgene wat jij op je wandeling tegenkomt en wat dit voor jou kan betekenen. Daarnaast werkt de natuur helend en aardend waardoor je direct al minder in je hoofd zit, hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en kunnen verkregen inzichten ook beter indalen. Zin in het leven hebben wordt veelal verkregen door een aantal eigenschappen zoals bijvoorbeeld goed in je vel zitten en het leiden van een zinvol leven. Tijdens het wandelen van jouw (levens)pad gaan we ook dieper in op thema’s die jou helpen om tenvolle de zin van het leven te ervaren voor meer harmonie, balans en plezier in je leven

Ronald als begeleider bij jouw wandelingen

Ronald is naast gediplomeerd psychodynamisch therapeut al zeer lange tijd verbonden aan de energie van de Meesters van de Witte Broederschap, waarin de energie van Alchemie, Vrijheid en Transformatie verscholen ligt. De wandelingen zullen met kennis, compassie en bezieling door Ronald worden begeleid. Ronald is alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, levenscoach, lichtwerker en esotericus. Het op deze wijze wandelen van je (levens)pad valt onder de prachtige werkwijze van Ronald: de "Bewustzijnssynthese®".

Praktische informatie

Waar: De wandelingen vinden plaats in het rustige gedeelte van de Oostvaardersplassen in Almere, een aantal elementen van de natuur vinden we hier ruimschoots terug. We spreken af bij onze praktijkruimte in Almere of bij de Oostvaardersplassen. Op verzoek kan de wandelcoaching ook in een ander gebied plaatsvinden (de kosten hiervan zijn op aanvraag, max. ongeveer 30 km buiten Almere). Hoelang: Een wandeling duurt maximaal 1,5 uur. Er wordt bij elkaar 2 uur voor je gereserveerd, dit is inclusief de reistijd vanaf- en weer terug naar onze praktijk. Tussendoor kun je stilstaan of even zitten om uit te rusten, te verstillen of om op een bankje een gesprek te vervolgen. Afspraak: Wil je direct online een afspraak inplannen om samen met Ronald je (levens)pad te bewandelen, klik dan hier voor het maken van een afspraak. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze in formatie, stel ze gerust via de mail. "A journey of a thousand miles begins with a single step" Iedere stap op jouw pad naar spiritueel welzijn is een verrijking van je leven. Voor een overzicht van de geldende tarieven (klik hier). Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid van toepassing.
Spirituele wandelcoaching | www.ronaldnieuwenhuizen.nl
Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2021
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.spagyrieknederland.nl 06 - 17080833

Wandelcoaching

In de natuur kom je mooie spirituele 'boodschappen' tegen, Ronald zal je de betekenis vertellen van datgene wat jij op jouw wandeling tegenkomt. Lees hieronder hoe waardevol spirituele wandelcoaching is.

Wandel je (levens)pad om meer vanuit je eigen kern, je

zielsmissie én vertrouwen jouw pad te lopen.

“Wandel je (levens)pad” gebeurt buiten in de natuur; samen met Ronald, voor meer: Inzicht, rust, ontspanning, bewustwording, (zelf)kennis, groei, (zelf)vertrouwen en voor het vinden van antwoorden op levensvragen en vragen die persoonlijk- zakelijk-, maatschappelijk- of werkgerelateerd zijn. Het doel is om te gaan leven vanuit jouw eigen kern voor meer verbintenis met jezelf, met je zielsmissie, voor meer harmonie, balans en plezier op jouw (levens)pad. Dit zal bijdragen aan jouw gehele welzijn. Want iedereen herkent het wel dat je op bepaalde momenten in je leven wat hulp, antwoorden of inzichten kunt gebruiken of misschien wel toe bent aan meer zingeving of zinbeleving. Daarnaast zorgen bepaalde situaties of levensfases soms ook (weer) voor nieuwe hulpvragen. Het is goed om hier dan samen met iemand naar te kijken, naar waar jouw behoefte ligt om daarna weer de leiding over je eigen leven te kunnen nemen maar dan vanuit je eigen kern en vanuit vertrouwen.

Wandelen zet je letterlijk in beweging. De effecten van

wandelen zijn algemeen bekend, het heeft namelijk

een gunstig effect:

Op je lichaam en op je mentale gezondheid, je voelt je opgewekter en blijer omdat de stofjes serotonine en endorfine vrijkomen welke een positief effect hebben op je stemming, je zelfvertrouwen, je emoties, etc. Gesprekken lopen vaak ook meer ontspannen tijdens een wandeling in de natuur. De kleur groen van de natuur werkt: Kalmerend, harmoniserend, troostend en inspirerend. Groen is ook de kleur van de scheppende energie en de natuur biedt ons evenwicht en heeft een positief effect op ons herstel. De natuur laat ons tijdens de wandeling mooie dingen zien, Ronald zal je de betekenis vertellen van datgene wat jij op je wandeling tegenkomt en wat dit voor jou kan betekenen. Daarnaast werkt de natuur helend en aardend waardoor je direct al minder in je hoofd zit, hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en kunnen verkregen inzichten ook beter indalen. Zin in het leven hebben wordt veelal verkregen door een aantal eigenschappen zoals bijvoorbeeld goed in je vel zitten en het leiden van een zinvol leven. Tijdens het wandelen van jouw (levens)pad gaan we ook dieper in op thema's die jou helpen om ten volle de zin van het leven te ervaren voor meer harmonie, balans en plezier in je leven.

Ronald als begeleider bij jouw wandelingen

Ronald is naast gediplomeerd psychodynamisch therapeut al zeer lange tijd verbonden aan de energie van de Meesters van de Witte Broederschap, waarin de energie van Alchemie, Vrijheid en Transformatie verscholen ligt. De wandelingen zullen met kennis, compassie en bezieling door Ronald worden begeleid. Ronals is alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, levenscoach, lichtwerker en esotericus. Het op deze wijze wandelen van je (levens)pad valt onder de prachtige werkwijze van Ronald: de Bewustzijnssynthese®

Praktische informatie

Waar: De wandelingen vinden plaats in het rustige gedeelte van de Oostvaardersplassen in Almere, een aantal elementen van de natuur vinden we hier ruimschoots terug. We spreken af bij onze praktijkruimte in Almere of bij de Oostvaardersplassen in Almere. Op verzoek kan de wandelcoaching ook in een ander gebied plaatsvinden (de kosten hiervan zijn op aanvraag, max ongeveer 30 km buiten Almere). Hoe lang: Een wandeling duurt maximaal 1,5 uur. Er wordt bij elkaar 2 uur voor je gereserveerd, dit is inclusief de reistijd vanaf- en weer terug naar onze praktijk. Tussendoor kun je stilstaan of even zitten om uit te rusten, te verstillen of om op een bankje het gesprek te vervolgen. Afspraak: Wil je direct online een afspraak inplannen om samen met Ronald je (levens)pad te bewandelen, klik dan hier voor het maken van een afspraak. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze informatie, stel ze gerust via de mail. "A journey of a thousand miles begins with a single step" Iedere stap op jouw pad naar spiritueel welzijn is een verrijking van je leven. Voor een overzicht van de geldende tarieven (klik hier). Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid van toepassing.
Spirituele wandelcoaching | www.ronaldnieuwenhuizen.nl